Metatags helpt Herman den Blijker bij Tantra Lounge Curaçao - voorheen Restaurant Cinco

By in
480

In de vijfde aflevering gaat Herman den Blijker op bezoek bij Restaurant Cinco op Curaçao voor zijn nieuwe programma Herman Gaat Ver. Herman is zelf ook bijzonder actief met sociale media zoals twitter. En heel veel van zijn twitteraars volgen Herman via zijn mobiele website.

Moeder Mairis schakelt Hermans hulp in, wanneer zij ontdekt dat de horecazaak van haar dochter Michelle en schoonzoon Martijn op Curaçao zo slecht loopt, dat ze overwegen hun huis te verkopen. Dit terwijl ze net een paar maanden een dochtertje hebben. Herman vliegt naar het hem bekende eiland, met zijn hulptroepen in zijn kielzog. Bij aankomst lijkt het erop dat hij net te laat is. Martijn en Michelle hebben zojuist besloten de deuren te sluiten van het restaurantgedeelte van hun zaak Cinco, die tevens als club functioneert. Grote vraag: wat kan Herman doen om de toekomst van Martijn en Michelle op hun zo geliefde eiland veilig te stellen?

Herman maakte van Restaurant Cinco Tantra Lounge Curaçao.

Kijk 13-11-2012 om half 10 naar RTL4 hoe dat gelukt is.

 

Genieten !

 

Tantra Lounge Curaçao is de nieuwe hotspot, de plek om tot rust te komen en optimaal te genieten. Deze locatie heeft onlangs een volledige make-over ondergaan door de beroemde Nederlandse Chef-kok; Herman den Blijker. Wij nodigen u uit in ons restaurant om onze voortreffelijke bites te proeven, zorgvuldig samengesteld door Herman den Blijker. Ontspan, laat u verwennen, geniet van de altijd frisse wind die over het terras waait en laat u meevoeren op onze ‘wereldreis’.

Aldus Chef de Maison, Martijn Meloen

 

 

Mobiel gevonden worden is steeds belangrijker !

Waar hebben we allemaal mee geholpen?

  • 1) Een mobiele website
  • 2) De website aanmelden bij de mobiele zoekmachines
  • 3) Aanmelden bij alle Sociale Netwerken
  • 4) Opgeven bij diverse vergelijkssite zoals Yelp en TripAdvisory
  • 5) Persberichten en lokale media
  • 6) Opbouwen van inkomende links

(Een gewone website is er niet, deze verwijst naar de facebook homepage.)

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *