NIEUW SEIZOEN HERRIE IN DE KEUKEN NOG SPANNENDER @Hermandenblijk

By in ,
376

In het nieuwe seizoen Herrie in de Keuken gooit Herman den Blijker alles in de strijd. Afgelopen dinsdag was de eerste aflevering van het nieuwe seizoen en het belooft spannender te worden dan alle voorgaande seizoenen. Herman probeert restauranteigenaren die er een potje van maken aan te pakken. Door middel van verborgen camerabeelden probeert de chef-kok ze weer op het rechte pad te krijgen.

Het is alweer het vierde seizoen van Herrie in de Keuken. De verborgen camera is een nieuw onderdeel van het programma. Voordat Herman een restaurant bezoekt, bekijkt hij eerst de beelden die de afgelopen dagen zijn gemaakt. Op deze manier krijgt de chef-kok een scherp en duidelijk beeld van het reilen en zeilen van het bedrijf.

Met de tapes onder zijn arm confronteert Herman de eigenaar en het personeel. Met zijn jarenlange horeca ervaring probeert hij te achterhalen wat de problemen zijn en of ze nog verholpen kunnen worden.

Wie de hulp van Herman inschakelt, weet inmiddels dat dit ook confronterende en verhitte momenten kan opleveren.

Fabbrica Della Pasta

Herman bezocht het restaurant Spek en stroop in de Reeshof – Tilburg. Restaurant Spek en stroop in Tilburg wordt omgetoverd naar Fabbrica Della Pasta. Italiaans genieten in Tilburg.

Uiteraard mag een mobiele website niet ontbreken voor een restaurant. Want als iedereen met een mobieltje zoekt, kunnen ze jouw restaurant dan wel vinden?

Ook dit keer met een prachtige koppeling naar online reserveren.

2 Comments
Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *