Zomervakantie, goede tijd om eens de titel van je pagina's onder de loep te nemen

By in
379

zomervakantieDe title tag is niet een echte metatag maar een html tag. Maar dat maakt ‘m niet minder belangrijk en eigenlijk noemen we de titel altijd in 1 adem met de description en keywords metatags. De woorden html titel, html title, title tag of titel tag worden dan ook door elkaar gebruikt.

De zomervakantie is een goede tijd om je website weer eens door te lopen en alle titels na te kijken.

Eigenlijk alle zoekmachines zoals Google, Yahoo en Bing nemen uw titel 1-op-1 over. En daarmee heb je direct invloed op de vermelding bij de zoekmachines en dus op het klik gedrag van surfers. Bedenk altijd een pakkende titel voor iedere pagina van je website.

Dit is de eerste (meestal aanklikbare) regel die u ziet bij een zoekmachine vermelding. Het beste is om de titel niet langer te maken dan 100 karakters. De eerste 65 karakters zullen meestal vertoond worden. Zie de titel als een korte reclame zin die mensen zal aanspreken. Een goede titel zal je conversie verhogen!

Meer weten? Surf dan naar https://www.metatags.nl/seo-marketing/alle-meta-tags-overzicht/de-belangrijkste-meta-tags/html-tag-title-tag

2 Comments
Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *