Het Zoekmachine Optimalisatie 15 Stappenplan

By in
776
Het Zoekmachine Optimalisatie 15 Stappenplan

Om een succesvolle website te bouwen en te beheren is het goed ook een planning op de lange termijn te hebben. Doordat vermeldingen bij de zoekmachines ook rijpen naarmate ze langer zijn opgenomen is het goed om pogingen voor een goede vermelding te bekijken over de periode van een jaar. Voor de structuur hebben wij dan ook een stappenplan gemaakt. Bovenaan bij Google ? Begin met optimaliseren van je website.

 

Stap 1 – Voorbereiding voor de optimalisatie

De meest gemaakte fout met zoekmachine optimalisatie en aanmelden bij de zoekmachines is dat men dit achteraf gaat doen. Terwijl achteraf Search Engine Optimization (SEO) toepassen veel meer werk is dan gelijk goed beginnen. Je wilt je website aanmelden bij zogenaamde crawl-engines, zoekmachines met een redactie van echte mensen en hybride zoekmachines.

Hoe beter te scoren – zoekmachine optimalisatie

Begin het voorbereidende werk door te bouwen aan de inhoud van de website. Zoekmachines beoordelen je site op inhoud dus zorg voor kwalitatief goede pagina’s. De domeinnaam is vaak een van de eerste stappen voor het beginnen met een website. Gauw een logo er op, adres er bij en maar wachten. Zoekmachines zullen zo’n site nauwelijks waarderen. Een gemiddelde site heeft meer dan 25 pagina’s met echte inhoud nodig. En deze pagina’s moeten genoeg woorden bevatten.

Het begint met de keuze van een goede naam zoals beschreven staat in
Stap 2 – keuze en optimalisatie van je domeinnaam

Overige Stappen

One Comment

Comments are closed.