Stap 11 - Onderhoud uw website

By in
318

Herhaal stap 5 en blijf deze herhalen, dus plaats vrijwel iedere dag een nieuwe, verse pagina met inhoud. Onderhoud van je site is belangrijk! Dus niet een soort dagboek bij gaan houden maar echt kwalitatieve inhoud. Moeite met teksten? Neem een tekstschrijver in de arm. Maak een plan, waar ga je het deze week over hebben, en volgende week, en over maand, plan een jaar vooruit.

Je website onderhouden
 
 
Neem een voorbeeld aan nieuws sites. Dagelijks veel nieuwe pagina’s met belangrijke inhoud.

Hou het overzichtelijk zoals deze opmaak. Gebruik enters,

  1. maak lijstjes
  2. onderwerp A
  3. onderwerp B

 
 
 
 
Lees een boek over hoe mensen lezen, snellezen, kruislings lezen. Hou het simpel, hou het duidelijk. Maak titels, plaats een stukje vet gedrukt, de lezer zal hier automatisch even blijven hangen tijdens het lezen. Zorg voor een heldere opmaak. Gebruik geen vreemde lettertypes.

Tenzij jeeen grafisch ontwerper bent die wil laten zien dat je alle technieken beheerst, gebruik niet teveel toeters en bellen. Vergeet niet dat een site van een bekende popartiest misschien wel flash heeft, maar dat dit een super klein bestandje is, gemaakt door professionals. Hier zal je met de thuiscomputer en handige neefje die wel even een site maakt nooit aan kunnen tippen.

Stap 12 – Bouw aan een netwerk

 

Overige Stappen