Stap 14 - denk vooruit !

By in
278

denk vooruit! Begin al in oktober met je kerstaanbieding!Denk vooruit, en dan bedoelen we geen dagen maar weken zo niet maanden!

Een kerst aanbieding of verkoop je online vuurwerk? Zorg dat je pagina’s in oktober al klaar heeft met de juiste metatags en relevantie informatie. Anders ben je nooit op tijd te vinden in de zoekmachines. Maak gebruik van een takenlijst, een online agenda om je site te beheren. Haal oude vacatures weg en plaats geen test pagina’s voor de grap.

Wist je dat van de aanmeldingen die mis gaan bij de zoekmachines een groot deel mis gaat omdat “het zoontje van de baas” op de website van het bedrijf stiekem wat porno plaatjes heeft gezet in een privé mapje. Toch gevonden via een interne link of sitemap door een zoekmachine spider en direct is de hele website uit de zoekmachines verdwenen.

80% van de problemen komt door slecht website beheer

Het “mannetje” of “het zoontje” die er een rommeltje van maken. Kan je je dit wel veroorloven ? Denk je dat succesvolle websites zoals Marktplaats of Wehkamp.nl gemaakt zijn door een mannetje?

Kortom denk vooruit, wat is je doel, maak een plan en hou rekening met een budget. Anders zal het nooit wat worden met internet optimalisatie en dat moet je zien te voorkomen.

Stap 15 – na zes maanden