Over Metatags

Heb je professionele
SEO hulp nodig?

Neem contact op met onze product specialisten of maak een afspraak om je vragen te bespreken!

WIJ ZIJN METATAGS

Sinds 1999

Metatags.nl bestaat uit een grote groep van Managers, SEO Experts, SEO Developers, Content Specialisten, Link Builders, Quality Experts, Conversion Specialisten en PPC Experts. Wij richten ons op het behalen van de marketingdoelstellingen van onze klanten door uitgebreide en kosteneffectieve diensten en oplossingen te leveren.

DAAROM KIES JE VOOR ONS

Altijd Beschikbaar

U kunt met uw vragen per email 24/7 bij ons terecht.

Gekwalificeerde Medewerkers

Al onze team leden zijn hoog gekwalificeerde, opgeleide en vakkundige medewerkers. Ze zijn allemaal op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Eerlijke Prijs

Onze prijzen zijn schappelijk en betaalbaar. We bieden flexibele kortingen als u meerdere diensten bij ons afneemt .

Beste Aanbieding

We bieden regelmatig speciale kortingen aan op onze meest afgenomen diensten. Hou ze in de gaten!

ONZE MISSIE

Metatags.nl is een digitaal marketingbureau dat gespecialiseerd is in zoekmachine optimalisatie. Al sinds 1999 richten wij ons op de SEO strategie van onze klanten, het aanpassen en optimaliseren van websites. Onze SEO experts zetten zich iedere dag in om  winstgevende resultaten voor onze klanten te behalen.

We maken alleen gebruik van SEO toepassingen die door de zoekmachines worden voorgeschreven, ondersteund en toegestaan. Op onze site geven wij adviezen en uitleg over het gebruik van metatags en alles wat erom heen hangt.  Wij geloven in de methode van iets (informatie) aan het internet geven. Dat trekt dan ook duizenden bezoekers naar onze site. Doe daar je voordeel mee en als je hulp nodig hebt staan onze expert altijd voor je klaar.

POPULAIRE VRAGEN

De belangrijkste reden die bepaalt welke website marketing methode je kiest, is je budget. We raden aan om tussen de € 20,- en € 50.- per dag uit te geven. Dat is het basis budget dat de meeste bedrijven uitgeven aan online marketing.

 

Cost-Per-Click of CPC is het bedrag dat je voor een klik op een zoekwoord betaalt. Het bedrag is variabel omdat het afhankelijk is van de branche en daarbij behorende zoekwoorden. 

De beste methode is een organisch resultaat. Geen kosten voor een klik, geen advertentiekosten.

Voordat je met PPC gaat beginnen is het belangrijk om te bepalen hoe competitief jouw SERP’s (Zoekmachine Resultaten Pagina’s) zijn. Geen aan ons door wat jouw belangrijkste zoek- of focuswoorden zijn, dan doen wij een zoekwoorden onderzoek en kijken we hoeveel concurrentie er voor dat woord is. We kunnen ook nagaan hoeveel  concurrenten deze zoekwoorden gebruiken. De prijs wordt voornamelijk bepaald door de populariteit van jouw SERP’s.

Europese Kantoor

Geopend:
Van 9:00 tot 5:00 uur – Maandag t/m vrijdag.
Email support is 24/7 beschikbaar.

Telefoon:

058 2038032

Adres:

Icarusweg 8A
Leeuwarden - The Netherlands

Geopend:
Van 9:00 tot 5:00 uur – Maandag t/m vrijdag.
Email support is 24/7 beschikbaar.

Telefoon:

+31 58 2038032

Adres:

80 S.W. 8th Street
Miami - Florida USA