Boost Mijn Website

Boost Mijn Website

SERVICE OVERVIEW

Je hebt perfecte metatags gemaakt.
Nu wordt het tijd om te laten weten dat je open bent om zaken te doen.

Titel Metadata

Title metadata is verantwoordelijk voor de titels die bovenaan een pagina getoond worden bovenin je browserscherm en als kop bij een zoekmachine resultaat. Het is één van de meest belangrijke metadata op je pagina.

Voor diegene die een CMS website hebben, daarvoor heeft het CMS webteam een automatisch systeem ontwikkeld dat er automatisch een meta titel wordt gegenereerd op basis van de titel van je pagina. Dit draagt bij aan hoe belangrijk een goed uitgedachte pagina is die vol staat met relevante zoekwoorden.

Description Metadata

Description metadata is een tekstuele omschrijving die een browser kan gebruiken bij het tonen van een zoekopdracht. Zie het maar als de etalage van je website – een duidelijke en aantrekkelijke beschrijving van wat er op je site staat en als doel heeft om mensen naar je site te trekken.
Een goede meta description bestaat over het algemeen uit twee zinnen. Het kan zijn dat zoekmachines geen gebruik maken van je meta description, maar het is belangrijk dat je ze de keuze geeft. 

Boost Mijn Website

Waar komen de bezoekers op jouw website vandaan?

Als het er van afhangt of mensen je kunnen vinden via Google, zal Zoekmachine Optimalisatie (SEO) boven aan je prioriteitenlijstje moeten staan.

Geef je website een SEO boost zodat je:

  • Leads krijgt via je website
  • Kwalitatieve backlinks krijgt
  • Gebroken links kunt repareren
  • Kunt beginnen je site te optimaliseren
  • Gebruik kunt maken van organische zoekopdrachten

Zoekmachine optimalisatie is is geen rage of modeverschijnsel dat binnenkort verdwijnt. Het is iets waar je nu en in de toekomst tijd aan zult moeten besteden.

Laat je niet overdonderen. Begin met optimaliseren en geef je site een boost!

Kies je gewenste opties en  ga afrekenen