Link Building

Link Building

SERVICE OVERVIEW

De definitie: simpel gezegd is link building het proces waarbij andere websites worden gelinkt aan jouw website. Alle marketeers en bedrijfseigenaren moeten zich verdiepen in het bouwen aan links om zogenaamde referrals te stimuleren en de autoriteit van hun site te vergroten.

Waarom zou je aan link building doen?

De algoritmen van Google en Bing zijn complex en evolueren voortdurend. Backlinks blijven echter een belangrijke factor in hoe elke zoekmachine bepaalt welke sites op welke zoekwoorden worden vertoond. Het bouwen aan links is een van de vele tactieken die worden gebruikt bij zoekmachine optimalisatie (SEO) omdat links een signaal zijn naar Google dat jouw site een bron van hoge kwaliteit is die citaat waardig is. Daarom staan sites met meer backlinks vaak hoger in de zoekmachines.

Link building is belangrijk omdat het een belangrijke factor is hoe Google webpagina’s positioneert. Google zegt daar zelf over:

“Over het algemeen kunnen webmasters de positie van hun sites verbeteren door meer sites van hoge kwaliteit naar hun pagina’s te linken.”

Link populariteit

Stel je voor dat we een site hebben die reclame maakt voor windturbineapparatuur die we verkopen. We concurreren met een andere fabrikant van windturbine apparatuur. Een van de rankingfactoren die Google zal bekijken bij het bepalen van hoe onze respectieve pagina’s bij de zoekmachines staat is link populariteit.

 

Linkbuilding & Backlinks

 

Binnen 5 minuten starten met Linkbuilding

Verbeter je positie in Google en breng verscheidenheid aan in je link profiel. Als je meer en betere links hebt dan je concurrenten scoor je hoger in de zoekresultaten.

We bieden vier verschillende   pakketten aan voor handmatig geselecteerde en hoog gekwalificeerde linkbuilding. Het krijgen van goede backlinks met een hoge autoriteit en kwalitatieve content is één van de meest belangrijke en effectieve manier om je bedrijf op natuurlijk manier te laten groeien.

  • Websites met Hoge Autoriteit
  • Verbeter je Mobiele Presentatie
  • Mix van inkomende links
  • Domeinen met groot vertrouwen en populariteit
  • Backlinks en Deeplinks

Zodra je bestelling is afgerond ontvang je van ons een gedetailleerd Excel rapport.