SEO Tips

SEO Tips

Bouw een betere Website

Heel regelmatig krijgen we vragen over web design. Daarom bieden we op onze SEO tips pagina’s veschillende manuals, tips en extra informatie over hoe je je website kunt ontwerpen en optimaliseren voor de zoekmachines.

We bieden stap voor stap uitleg over hoe je verschillende bestanden of HTML bron code moet toevoegen.

SEO Tips - create metatags

Waarom Metatags gebruiken

Hoe moet je beginnen

We leggen je de basis principes uit van Meta tags en hun functie. We leren je waarom je ze nodig hebt en hoe je ze kunt maken want dit is essentieel voor de ranking van je bedrijfswebsite bij de zoekmachines.

Ontwerp Tips

Laat je website scoren

Voordat je begint met het bouwen van een huis maak je eerst een ontwerp. Woonkamer rechts, 3 slaapkamers boven enz. Dit doe je om het leefbaar te maken.

Als je een website gaat bouwen is hetzelfde principe van toepassing: zorg ervoor dat je bezoekers je kunnen vinden, hoe bewegen ze zich over je site en bestellen ze door op de bestelknop te klikken.

Metatags in CMS

Rank je website

Vroeger was de enige manier om metatags in je website te zetten door gebruik te maken van FTP. Nu hebben we fantastische CMS systemen die uit zichzelf al mooie SEO oplossingen of plugins bieden om je website te optimaliseren.

Je hoeft geen verstand te hebben van HTML of codering. Alle SEO plugins bieden de mogelijkheid om een titel en een description tag op iedere pagina te plaatsen. Ze geven je meer inzicht over hoe je je positie bij de zoekmachines kunt verbeteren door gebruik te maken van een zogenaamd focus zoekwoord of meer en betere content op een pagina te zetten.

Social Media

De invloed op jouw SEO

Het gebruik van Social Media kan een voordeel zijn voor de SEO van je website. Google heeft bevestigd dat content en inkomende links 2 van de meest belangrijke factoren zijn voor een hoge positie in de zoekresultaten.

Social Media helpt je met het promoten van content. Eén van de meest belangrijke functies van social media is het delen van deze content. Het biedt je de mogelijkheid om relevante content op nieuwskanalen en je doelgroep te promoten, dit geeft jouw merk een extra boost.
Gebruik Social Media ook voor link building:

  • plaats linkjes naar je website op je social media profiel
  • deel al je content via social media

Betaalbaar & Effectief

Wij leveren betaalbare SEO services die snel en effectief zijn.

Heb je professionele
SEO hulp nodig?

Neem contact op met onze product specialisten of maak een afspraak om je vragen te bespreken!

SEO & Online Marketing blog

Het belang van een goede internet verbinding

Het belang van een goede internet verbinding

Een goede internetverbinding is belangrijk om verschillende redenen. Ten eerste is het vandaag de dag noodzakelijk om toegang te hebben…
Hoe bouw je in 6 eenvoudige stappen een Dropshipping winkel met WordPress

Hoe bouw je in 6 eenvoudige stappen een Dropshipping winkel met WordPress

Het maken van een dropshipping winkel met WordPress is niet moeilijk als men weet wat de juiste procedure is. WordPress…
Starten met contentmarketing, zo doe je dat!

Starten met contentmarketing, zo doe je dat!

Contentmarketing is een must als je jouw doelgroep online wilt bereiken om leads en klanten te genereren. Maar contentmarketing kost…