Twitter Tags

Twitter Tags

SEO met slechts 140 karakters

Probeer wat je communiceert consistent te houden door gebruik te maken van dezelfde zoekwoorden op die je ook op je website gebruikt. Vergeet niet dat hashtags de rol van zoek- of focuswoorden voor Twitter spelen; ze verbeteren dat je bericht beter zoekbaarheid is en helpen mensen jouw content te vinden.

Zet daarom de meest essentiële zoekwoorden om in hashtags, want dankzij hen wordt elke tweet weergegeven in een Twitter-zoekopdracht voor een specifiek onderwerp en in de Trends-feed van Twitter.

Twitter tags zijn belangrijk voor SEO

Hoe scoor je op Twitter

Begin met een trefwoorden onderzoek. Vind de meest effectieve zoekwoorden in jouw branche en gebruik ze als #hastags.

Je Twitter profiel optimaliseren zal er op de lange termijn voor zorgen dat je beter vindbaar wordt. Voer je gebruikersnaam consistent overal op social media door, dat maximaliseert de vindbaarheid van je bedrijfsnaam en website.

Gebruik geen getallen in je gebruikersnaam en handle want Google kan dat als spam opvatten.

Gebruik de Titel en Description tag

Wil je in een tweet een link naar je website aanbrengen? Dan type je de URL in en Twitter maakt er een zogenaamde snippet van.

Deze snippet wordt samengesteld op basis van jouw informatie. Je Twitter tags verschijnen in een klein aanklikbaar voorbeeld schermpje. Dus zorg ervoor dat je de informatie bij de titel, de omschrijving (description) en de uitgelichte afbeelding vermeld.

Content marketing is één van de beste SEO tips voor Twitter die je kunt toepassen. Dat doe je door berichten te posten die relevant zijn en horen bij jouw bedrijfstak.

Het publiceren van een post doe je heel eenvoudig door naar je eigen Twitter account pagina te gaan en bovenaan de pagina te klikken.

Betaalbaar & Effectief

Wij leveren betaalbare SEO services die snel en effectief zijn.

Heb je professionele
SEO hulp nodig?

Neem contact op met onze product specialisten of maak een afspraak om je vragen te bespreken!

SEO & Online Marketing blog

Het belang van een goede internet verbinding

Het belang van een goede internet verbinding

Een goede internetverbinding is belangrijk om verschillende redenen. Ten eerste is het vandaag de dag noodzakelijk om toegang te hebben…
Hoe bouw je in 6 eenvoudige stappen een Dropshipping winkel met WordPress

Hoe bouw je in 6 eenvoudige stappen een Dropshipping winkel met WordPress

Het maken van een dropshipping winkel met WordPress is niet moeilijk als men weet wat de juiste procedure is. WordPress…
Starten met contentmarketing, zo doe je dat!

Starten met contentmarketing, zo doe je dat!

Contentmarketing is een must als je jouw doelgroep online wilt bereiken om leads en klanten te genereren. Maar contentmarketing kost…