Metatags in een CMS

Metatags in a CMS

Laat je website scoren

Vroeger kon je alleen d.m.v. FTP metatags op je website zetten. Tegenwoordig zijn er deze geweldige CMS systemen die SEO opties of een plugin bieden om je site te optimaliseren.

Je hoeft geen verstand van HTML of codering te hebben. Alle SEO plugin’s bieden de mogelijkheid om op iedere pagina een titel en een description tag toe te voegen. Ze geven je meer inzicht over hoe je je positie bij de zoekmachines kunt verbeteren door een focuswoord te kiezen en meer content op een pagia te zetten. We hebben een aantal heel populaire CMS systemen op een rijtje gezet die een SEO functie of plugin bieden.

Metatags & WordPress

SEO voor WordPress

WordPress is zonder twijfel het meest populaire CMS systeem dat beschikbaar is. Ze bieden verschillende SEO plugin’s om je website of blog te optimaliseren.

Het WordPress All in One SEO pack is meer dan 50.000.000 keer gedownload. Het biedt alle basis functies om je site te optimaliseren.
Yoast SEO voor WordPress is de #1 plugin voor Zoekmachine Optimalisatie.

Metatags & Yoast

Beter Vindbaar worden

Wil je op de juiste manier een titel en een meta description in WordPress zetten? Door een Title tag en een meta description tag zorg je ervoor dat je website’s SEO verbetert.

Yoast SEO is al sinds 2008 een originele SEO plugin voor WordPress. Het is de favoriete tool van miljoenen gebruikers, van de bakker op de hoek tot enkele van de meest populaire sites die er zijn.

Metatags & Squarespace

Wat doet Squarespace 5 met SEO

Zoekmachine Optimalisatie of SEO is het proces van het verbeteren van de positie van je site in de zoekresultaten.

Hoewel de zoekfactoren die zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo gebruiken om sites te indexeren geheim zijn en regelmatig veranderen bieden we een overzicht van hoe Squarespace 5 helpt om je site beter te laten scoren en geven we je tips hoe je je site kunt optimaliseren voor de zoekmachines.

Metatags & Weebly

Weebly SEO Functies die je zou moeten gebruiken

Zoekmachine Optimalisatie (SEO) kan een beetje overweldigend zijn omdat er zoveel regels zijn waardoor je site beter kan scoren door zoektermen te kiezen die voor jou bedrijf belangrijk zijn.

En er zijn vele website die beweren dat ze het best bewaarde geheim hebben en garanderen dat je site meer bezoekers zal krijgen en je beter scoort bij de zoekmachines. Maar net zoals bij veel andere dingen, SEO kan je beter stapje voor stapje doen.

Metatags & WIX

Voeg Meta Tags toe op je website

Wix websites zijn zoekmachine vriendelijk. Ze garanderen dat alle informatie op je website doorzoekt en geïndeert kan worden door de zoekmachines (bijv. Google en Bing) of je nou een Premium pakket hebt of niet. Om ervoor te zorgen dat je site bij de zoekmachines wordt opgenomen moet je controleren of de SEO status op AAN is gezet.

Nadat de site is gepubliceerd duurt het enige tijd voordat de WIX website wordt gespiderd en bij de zoekresultaten verschijnt. Breng je wijzigingen aan op je site zorgt ervoor dat de site opnieuw geïndexeerd zal moeten worden voordat de wijzigen bij de zoekmachines staan.

Metatags & Joomla

Optimaliseer je Joomla site!

Joomla! is één van de meest krachtige Open Source Content Management Systemen die er bestaat. Het wordt gebruikt voor een simpele website tot aan een complexe bedrijfsapplicatie.

Het Jooma! CMS systeem is eenvoudig te installeren, makkelijk te onderhouden en betrouwbaar.
Joomla! is een zoekmachine vriendelijk systeem. Dat betekent niet dat het geoptimaliseerd is voor de zoekmachines. Echter, het biedt verschillende zoekmachine vriendelijke functies en je kan een plugin downloaden.

Betaalbaar & Effectief

Wij leveren betaalbare SEO services die snel en effectief zijn.

Heb je professionele
SEO hulp nodig?

Neem contact op met onze product specialisten of maak een afspraak om je vragen te bespreken!

SEO & Online Marketing blog

Het belang van een goede internet verbinding

Het belang van een goede internet verbinding

Een goede internetverbinding is belangrijk om verschillende redenen. Ten eerste is het vandaag de dag noodzakelijk om toegang te hebben…
Hoe bouw je in 6 eenvoudige stappen een Dropshipping winkel met WordPress

Hoe bouw je in 6 eenvoudige stappen een Dropshipping winkel met WordPress

Het maken van een dropshipping winkel met WordPress is niet moeilijk als men weet wat de juiste procedure is. WordPress…
Starten met contentmarketing, zo doe je dat!

Starten met contentmarketing, zo doe je dat!

Contentmarketing is een must als je jouw doelgroep online wilt bereiken om leads en klanten te genereren. Maar contentmarketing kost…