Facebook Tags

Facebook Tags

Mix wat zoekwoorden door je pagina

Zoek- of focuswoorden zijn essentiële elementen als je SEO gaat toepassen op je pagina en je moet Facebook tags strategisch inzetten.

Bij “strategisch” bedoelen we dat je moet voorkomen dat je gebruik maakt van keyword stuffing (je site volzetten met alleen maar zoekwoorden), maar zorgvuldig zoekwoorden gaat toevoegen op je pagina in:
  • Over Ons gedeelte
  • In de Description
  • Headline
  • Afbeeldingen
  • Notitites
  • Updates
Facebook tags zijn belangrijk voor je SEO

Hoe scoor ik op Facebook

Begin met een trefwoorden onderzoek. Vind de meest effectieve zoekwoorden in jouw branche

Het is een goed idee om van start te gaan met zogenaamde long-tail zoekwoorden. Ze brengen misschien niet heel veel bezoekers naar je website en je staat daardoor ook niet bovenaan bij de zoekmachines maar ze zorgen er wel voor dat als mensen op je site komen ze direct vinden waar ze naar op zoek waren.

In de praktijk komt het erop neer dat je heel specifieke zoekwoorden gebruikt zoals  “paleo recepten voor beginners” ten opzichte van het veel bredere “paleo recepten.”

Dubbel check de zoekwoorden die je uitgezocht hebt door een zoekopdracht te doen in Facebook.

Gebruik de Titel en Description tag

Je wilt op Facebook een link naar je website aanbrengen. Dan type je de URL in en Facebook maakt er een zogenaamde snippet van.

Deze snippet wordt samengesteld op basis van jouw informatie. Je Facebook tags verschijnen in een klein aanklikbaar voorbeeld schermpje. Dus zorg ervoor dat je de informatie bij de titel, de omschrijving (description) en de uitgelichte afbeelding vermeld.

Content marketing is één van de beste SEO tips voor Facebook die je kunt toepassen. Dat doe je door berichten te posten die relevant zijn en horen bij jouw bedrijfstak.

Het publiceren van een post doe je heel eenvoudig door naar je eigen Facebook profiel pagina te gaan en bovenaan de pagina te klikken bij “wat ben je aan het doen?”

Betaalbaar & Effectief

Wij leveren betaalbare SEO services die snel en effectief zijn.

Heb je professionele
SEO hulp nodig?

Neem contact op met onze product specialisten of maak een afspraak om je vragen te bespreken!

SEO & Online Marketing blog

Mobile search en seo

Mobile search en seo

Er is een groot verschil tussen mobile search zoek resultaten op mobieltjes waarmee je kunt internetten en de zoek resultaten…
Top 10 SEO Quick Wins voor MKB Nederland

Top 10 SEO Quick Wins voor MKB Nederland

De wereld van de SEO-professie wordt alsmaar gecompliceerder en er komt steeds meer specifieke kennis bij kijken om je in…
Internet marketing voor de feestdagen

Internet marketing voor de feestdagen

Internet marketing blog door: Jonathan Schokker Nu de feestdagen voor de deur staan en het einde van het jaar met…